Προφυλασσόμαστε!!! Προσέχουμε τους συνανθρώπους μας!!! Μένουμε Δυνατοί!!! Θα Νικήσουμε!!!

http://5dim-megars.blogspot.com/

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2008-2009

Σας καλούμε στις αθλητικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 το απόγευμα στην αυλή του σχολείου μας. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει.Ελάτε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τη σχολική χρονιά που φεύγει και να ευχηθούμε "ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

5η ΙΟΥΝΙΟΥ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


Στις 15 Δεκεμβρίου 1972, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θέσπισε την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με στόχο να υπενθυμίσει σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη μας ότι το μέλλον της ανθρωπότητας είναι άμεσα συνυφασμένο με το μέλλον της Γης και των οικοσυστημάτων της. Σήμερα έγινε πλέον κοινή συνείδηση ότι για να επιβιώσει το ανθρώπινο είδος στο κοντινό μέλλον πρέπει να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να μπει τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Αυτό όμως δεν ισχύει. Η πράσινη ανάπτυξη δεν έρχεται σε σύγκρουση με το περιβάλλον. Αντίθετα το προστατεύει και είναι προς το συμφέρον όλων μας.
Με την ευκαιρία της 5ης Ιουνίου ας αφυπνιστούμε όλοι μας και ας δράσουμε συλλογικά, αλλά και ατομικά, έτσι ώστε να αντιστραφεί,πριν είναι πολύ αργά,η κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο πλανήτης μας.Ας ξεκινήσουμε από το κοντινό μας περιβάλλον και ας φροντίσουμε να μην το ρυπαίνουμε! Είναι μια πολύ καλή αρχή!