ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Σύγχρονο Σχολείο: Διδακτικές Προσεγγίσεις Μουσειακής Αγωγής και Συμπεριληπτικής Εκπαίδευσης»’

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ (Translator)

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Το σχολείο μας σήμερα Τρίτη 20/12/2011 έδωσε βροντερό παρών, τόσο στις εξέδρες όσο και στον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Περάμου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης των Δημοτικών Σχολείων Δυτικής Αττικής.
Στη "μάχη της εξέδρας" βγήκαμε κατά κράτος νικητές αφού επικρατήσαμε με το πανό, το τύμπανο, τις κόρνες και τα έξυπνα συνθήματα.
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα καλαθοσφαίρισης κέρδισε τον πρώτο αγώνα με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων, αλλά έχασε στη συνέχεια από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων και αποκλείστηκε. Αντίθετα η ομάδα πετοσφαίρισης κέρδισε όλους τους αντιπάλους και έφτασε στον τελικό όπου αντιμετώπισε το Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου. Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 15-12 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Δυτικής Αττικής για το σχολικό έτος 2011 - 2012.
Παρακάτω παρακολουθήστε ένα βίντεο από τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου